Acasă

Aniversarea Guru Padmasambhava şi Yese Tsogyal

padma_ww_bigt

Dragă familie Vajra şi dragi prieteni,
suntem bucuroşi să vă aducem la cunoştinţă că următoarea Transmitere Mondiala de la Chögyal Namkhai Norbu consacrată aniversarii lui Guru Padmasambhava și Yeshe Tsogyal va avea loc luni, 8 august 2011, ora 6:00 dimineaţa (ora României). Practica Mondială va fi transmisă în direct prin internet AICI

Cu acest prilej avem plăcerea de a vă invita în perioada 5-7 august în Gompa din Merigar East (Comuna 23 AUGUST, Județul CONSTANTA) unde va avea loc peste sfârșitul de săptămână retragerea dedicată practicii Guru Yoga (Tun Mediu) și pregătirilor pentru Transmiterea Mondială, care va avea loc în data de 8 august, ora 6:00 (ora României).

Explicațiile practicii pentru transmiterea mondială sunt esențiale pentru cei noi veniți și pentru cei interesați de învățătura Dzogchen. De aceea va încurajăm să participați cel puțin la o explicație de week-end unde veți primi instrucțiunile necesare. Dacă sunteți familiari cu instrucțiunile, în cazul în care nu puteți veni la Merigar Est puteți participa la transmiterea mondială și în mod de sine-stătător.

De asemenea în cazul în care nu puteți participa la explicațiile din Gar, la solicitarea unui grup mai mare de 2 persoane este posibilă organizarea de explicații la distanță cu ajutorul sesiunilor video prin SKYPE. O dată ce primim solicitarea din partea dvs. vom stabili de comun acord data și ora explicațiilor prin SKYPE. Solicitarile le puteți face la contactele noastre.

INFORMAȚII GENERALE DESPRE TRANSMITEREA MONDIALĂ DE GURU YOGA A COMUNITĂȚII DZOGCHEN

Transmiterea cunoașterii de la dascăl la elev poate fi orală, simbolică sau directă. Unicitatea învățăturii Dzogchen constă în transmiterea directă, sau “introducerea directă”. Prin intermediul transmiterii directe dascălul și elevul se află concomitant în stare primordial, împărtășind aceeași experiență legată de corp, voce și minte. Datorită puterii transmiterii elevul este capabil să-și descopere propria condiţie reală.

Noi veniții care doresc să participe la transmiterea mondială trebuie să manifeste interes adevărat pentru învățăturile lui Chögyal Namkai Norbu și trebuie să aspire să primească învățătura maestrului în viitor.

Chögyal Namkhai Norbu oferă transmiteri directe de trei ori pe an, de aniversarea lui Garab Dorje, Guru Padmasambhava și Adzom Drugpa. Pentru persoanele care nu pot participa la o retragere sau să fie prezente la o inițiere în direct cu maestrul de față, transmiterile directe pot fi accesate și în regim direct pe Internet în forma unui webcast.

Dacă nu ați participat niciodată la o transmitere de-a lui Chögyal Namkhai Norbu, sau doriți să vă reînnoiţi înţelegerea Transmiterii Mondiale, vă încurajăm să participați la o sesiune explicativă.