Acasă

Dansul Vajrei Pentru Beneficiul Tuturor Fiintelor - curs deschis

universal_mandala

Dansul Vajrei Pentru Beneficiul Tuturor Fiintelor - curs deschis

21-22 Noiembrie, Bucuresti

 

Dansul Vajrei este o metoda meditativa de practica prin intermediul miscarii si al sunetului, pentru a integra cele trei aspecte ale existentei noastre – corpul, energia si mintea – in cunoasterea naturii noastre reale. Deoarece „vajra” se refera la adevarata conditie a tuturor fenomenelor, inclusiv natura noastra reala. Dansul este efectuat pe o mandala mare care reprezinta interconectarea si corespondenta dintre dimensiunea interioara a individului si cea exterioara a lumii.

Prin practica Dansului Vajrei ne putem armoniza energia, descoperind cum sa fim profund relaxati – la nivel de corp, energie si minte. Atunci cand devenim familiari cu aceasta stare contemplativa putem cu usurinta sa ne traim viata cotidiana intr-un mod mai calm, relaxat si constient.

Dansul Vajrei apartine ciclului de Invataturi terma Longsal ale lui Chogyal Namkhai Norbu si este conectat inseparabil de Transmisiunea Invataturilor Dzogchen. Exista patru tipuri de Dansuri ale Vajrei care au fost introduse de Chogyal Namkhai Norbu. Unul dintre ele este Dansul Vajrei Pentru Beneficiul Tuturor Fiintelor, care este deschis pentru toata lumea.

Pentru inscrieri va rugam sa folositi urmatorul formular: http://goo.gl/forms/CgqZFnd3o7

Accesul la acest curs se face in baza principiului generozitatii. Nu este impusa nicio taxa de participare, pentru ca banii sa nu reprezinte un obstacol. Va vom spune care sunt cheltuielile si fiecare este invitat sa contribuie in functie de circumstantele personale.

Va asteptam cu drag!
Comunitatea Dzogchen din Romania