Acasă Merigar Est Evenimente MOARTE, BARDO SI IMPERMANENTA - Retragere cu Zoli Cser 18 - 23 iulie

MOARTE, BARDO SI IMPERMANENTA - Retragere cu Zoli Cser 18 - 23 iulie

gd big_wwt

Dragilor,

Va invitam la aceasta retragere in Merigar Est cu Zoli, sa taiem atasamentele din radacina lor si sa ne bucuram impreuna de mare!

Zoli a avut aceasta idee grozava sa combine mai multe practici legate de moarte, bardo si impermanenta si Rinpoche a fost de acord ca este o foarte buna oportunitate pentru noi practicantii! Asa ca haidem!:)

Our instructor will be Zoli Cser, SMS, YY and VD instructor for the Dzogchen Community. Zoli suggested as a retreat topic to combine several practices connected to death, and Rinpoche agreed it would be a great opportunity for us practitioners. So let's go for it!:)

Programul va fi astfel:

  • - dimineata Yantra Yoga,
  • - in timpul zilei: practici sutrice onectate cu impermanenta si moartea; practicile tantrice o Phowa lui Changchub Dorje, Shitro lui Namcho Mingyur Dorje, Purificarea celor sase loka si practici conectate cu diferitele bardo-uri,
  • - seara VD si Khaita,
  • - noaptea Chöd.

Retragerea se va baza pe principiul generozitatii. Toti sponsorii sunt bineveniti sa contribuie! Cu cati participam mai multi, cu atat mai mare va fi ajutorul financiar pentru Gar, care nu va fi vizitat de Rinpoche in acest an.

Donatia minima sugerata este de 50 de Euro.

Cazarea se poate face in camping-ul ME la cort (2 euro/noapte/persoana) sau in sat / la hotel (in acest caz spuneti-ne din timp ca sa va ajutam cu cazarea).

Vom coordona impreuna mesele - ori gatind la comun ori bucurandu-ne de restaurantele de pe plaja. In orice caz, 50-100 ron/zi sunt suficienti, in functie de preferinte.

Pentru inscrierea la aceasta retragere si rezervarea unui loc de cazare va rugam completati scurtul formular de mai jos:

http://goo.gl/forms/CCsaOLrDHv

Cu drag,
Gakyil-ul ME