Acasă

Dzogchen Retreat 2013

Poster RO

Avem bucuria de a vă invita la retragerea (retreatul) Dzogchen care va avea loc in Merigar Est in perioada 16 – 23 August 2013.
Acest eveniment remarcabil va fi dedicat învățăturii Dzogchen,

'Man-ngag Tag-drol Tantra', o invatatura  Pretioasa - Terma   a  Rigdzinului Changchub Dorje care are drept țel sa ne facă să ne descoperim propria Natura Adevarată. 

În cursul retragerii Rinpoche va explica învățătura in cadrul unor prelegeri zilnice cu durata de doua ore, începând in prima zi după amiază la ora 16 si continuând apoi zilnic dimineata, pâna in 23 August.
În programul retragerii sunt incluse explicații ale practicilor generale aplicate conform tradiției Dzogchen, cursuri de învațare al Dansului celor Trei Vajre, unul din Dansurile Vajra, și de Yantra Yoga pentru începători, cu instructori autorizați.
Din 2007 Chögyal Namkhai Norbu Rinpoche vine in fiecare vara în Merigar Est, spre a dezvalui celor interesați cunoașterea Dzogchen. Sunteti din inimă bineveniti să participați la acest eveniment.

O ofertă specială se ofera celor care se inregistrează pâna în data de 1 August 2013.

Înregistrarea va fi valabilă şi reducerea de pre-registrare va fi aplicată numai împreună donatia (achitarea taxei pentru participare la retragere) , care trebuie să fie efectuată până la 1 August 2013. 

Nu se aplică nici o reducere pentru pre-registrare, dacă nu se va achita preţul întreg, ci numai pentru câteva zile.

 

Pentru pre-registrare vă rugăm să accesaţi această pagină.

Pentru a efectua donația (taxa de participare) vă rugăm să accesaţi această pagină.

 

Cum se ajunge la Merigar Est

Cazarea

Karma Yoga în timpul retreatului 

Donaţii recomandate pentru retreatul de Dzogchen

 

Pentru persoanele care vor veni la retreat pentru prima oara, Merigar East ofera statut gratuit de membru redus pentru un an si o reducere de 50% pentru participare la retreat!

Tipul de membruPână la 1 August, 2013 (EUR)Dupa 1 August, 2013 (EUR)
Tipul de membruPână la 1 August, 2013 (EUR)Dupa 1 August, 2013 (EUR)
Prima data la retreat120140
Redus120140
Ordinar190220
Susţinător5060
Meritoriu00
Non-membru240280

Fiecare persoană cu adevărat interesată să participe la acest eveniment va avea posibilitatea să facă acest lucru.
Pentru persoanele cu adevărat interesate, limitările financiare nu pot fi un motiv pentru a rata această ocazie prețioasă. Oameni cu adevărat interesați, care nu dispun de suma necesara (120 de euro) pentru a achita taxa de retragere redusă vor avea o soluție adaptată în mod individual.
Vă rugăm să o contactați pe Yael Rotbard la yellow[at]dzogchen.ro pentru soluții cu caracter individual.