Acasă

Descoperirea Naturii Noastre Reale prin practicile Semzin şi Ruşen

ny b

Merigar Est se bucură să vă invite la retragerea de Anul Nou: 27 decembrie 2011 - 2 ianuarie 2012

Descoperirea  naturii noastre reale prin practicile Semdzin şi Rushen. Purificarea celor Şase Loka

Cu Alexander Pubants -  instructor de Santi Maha Sangha

 

În timpul acestei retrageri vor avea loc instrucţiuni cu privire la practicile Rushen şi Semdzin. Accentul se va pune pe practica de Purificare a celor Şase Loka. Sfârșitul de an este un timp favorabil pentru practicile de purificare. Vom urmări, de asemenea, învăţăturile online ale lui Chögyal Namkhai Norbu Rinpoche din Tashigar Norte şi, bineînţeles, vom sărbători Anul Nou! :)

Scopul practicii Rushen este de a distinge sau separa mintea noastră obişnuită de natura minţii. Practicile Rushen şi Semdzin aparţin seriei Dzogchen Upadesha şi sunt considerate a fi fundamentale.

Practicile Semdzin sunt foarte eficiente atât ca o metodă pentru a distinge prezenţa pură rigpa de mintea dualistă, cât şi pentru înlăturarea îndoielilor care pot apare în urma experiențelor din practică.

Purificarea celor Şase Loka este o practică Rushen interioară şi este considerată a fi o metodă foarte eficientă în înlăturarea cauzelor karmice primare, care ne împiedică să ne aflăm în starea de prezenţă.

Merigar East oferă acestă retragere în schimbul unei donaţii de 70 Euro (10 Euro pe zi) fără reducerile uzuale.

Vă rugăm să vă înregistraţi pînă în data de 19 decembrie, deoarece evenimentul are loc numai în cazul unui număr suficient de participanți. Vă oferim de asemenea ajutorul şi în procesul de cazare. Așadar, va aşteptăm la Merigar East!

Vă rugăm să vă înregistraţi şi să nu ezitaţi să ne contactați cu orice întrebări.