Acasă

Cursuri de 6 Spaţii Samantabhadra la Bucureşti

vd_bucharest

Cursul Cele şase spaţii ale lui Samantabhadra cu Rita Renzi la Bucureşti 

11 - 13 martie 2011 

În Învăţătura Dzogchen sunetul şi mişcarea sunt foarte importante pentru că sunt mijloacele prin care ne integrăm în starea de contemplaţie. Dansul Vajra este în principal o practică pentru armonizarea energiilor individului.

 

 

Vajra Dance

Suntem bucurosi sa putem anunta cursul Dansului Vajrei - Cele sase spatii ale lui Samantabhadra cu Rita Renzi la Bucuresti, între 11 si 13 martie 2011.

Deasemenea va invitam joi, 3 martie 2011, ora 19:00 la un ceai parfumat la Ceainaria Serendipity pe adresa str. Dumbrava Rosie nr. 12, Bucuresti, unde va avea loc prezentarea si unde veti putea afla mai multe despre Dans si veti avea posibilitatea sa va inregistrati pentru cursul de Dans Vajra.

În Învăţătura Dzogchen sunetul şi mişcarea sunt foarte importante pentru că sunt mijloacele prin care ne integrăm în starea de contemplaţie. Dansul Vajra este în principal o practică pentru armonizarea energiilor individului. Dacă avem însă o cunoaştere mai profundă a înţelesului Dansului, el devine o metodă de integrare a celor trei existenţe ale corpului, vocii şi minţii în cunoaşterea caracteristică stării de contemplaţie.

Această integrare este unul din ţelurile cele mai importante ale unui practicant de Dzogchen. Dansul Vajra este practicat pe o Mandala care reprezintă corespondenţa între dimensiunea interioară, a individului şi cea exterioară, a lumii. 

 

 

 

Programul detaliat este următorul:  

Vineri,11 martie, orele 19.00 - 21.00

Sâmbătă, 12 martie şi duminică, 13 martie, orele 10.00 - 13.00 şi 15.00 - 18.00

Cursul va avea loc la Galeria Irecson, Calea Victoriei nr. 2 (FEDES) Bucuresti

Pretul va fi de 200 lei sau 50 euro cu reducerile standard. Avem si optiunea de înscriere timpurie, daca va înscrieti si achitati înainte de 1 martie, sau în cadrul prezentarii din 3 martie, pretul este de 40 Euro, sau 170 Lei (se aplica reducerile standard pentru membri). 


Preţul va fi de 200 lei sau 50 euro cu reducerile standard, avem şi opţiunea de înscriere timpurie, dacă vă înscrieţi şi achitaţi înainte de 1 martie, preţul este de 40 Euro, sau 170 Lei (se aplică reducerile standard pentru membri).

Datele Bancare pentru plata

Pentru înregistrare contactaţi: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza or sunaţi: +40 754065861