Acasă Dzogchen Transmiterea Mondială

Transmiterea Mondială Dzogcen

Garab Dorje

Următoarea Transmitere Mondială va avea loc la Aniversarea lui Garab Dorje -

22 Februarie  2016 ora 5.00AM, Ora României (GMT+2).

 

Transmiterea cunoștințelor de la Învățător la elev poate fi orală, simbolică sau directă. Unicitatea învățăturii Dzogchen constă în transmisiunea directă, sau ”introducerea directă”. Prin intermediul transmisiunii directe, Învățătorul și elevul se află în stare primordială concomitent împărtășind aceeași experiență legată de corp, voce și minte. Datorită puterii transmisiunii, elevul este capabil să-și descopere propria condiţie reală.

Noi veniții, care doresc să participe în Transmitere trebuie să manifeste interes adevărat pentru Învățăturile lui Chögyal Namkai Norbu și trebuie să aspire să primească învățătura maestrului în viitor.

Chögyal Namkhai Norbu oferă transmisiuni directe de trei ori pe an, de aniversarea lui Garab Dorje, Guru Padmasambhava și Adzom Drukpa. Pentru persoanele care nu pot participa la o retragere sau să fie prezente la o inițiere în direct cu maestru de față, transmisiunile directe pot fi accesate și în regim direct pe Internet în forma unui webcast.

Dacă nu ați participat niciodată la o transmisiune de-a lui Chögyal Namkhai Norbu, sau doriți să vă reînnoiţi înţelegerea Transmisiunii Mondiale, vă încurajăm să participați la o sesiune explicativă referitor la transmisiune pentru a putea beneficia din plin de aceasta.

Nou-veniţi care doresc să participe la Transmisiuni Mondiale ar trebui să fie serios interesaţi de învăţăturile Dzogchen, transmise de către profesorul nostru Chögyal Namkhai Norbu Rinpoche şi practicate de către Comunitatea  Internaţională Dzogchen. Noii participanţi la Transmisiuni Mondiale ar trebui să fie interesaţi ca în viitor să primească Învăţături Dzogchen de la Chögyal Namkhai Norbu personal, participând la retrageri.

Pentru mai multe informații, vă rugam sa ne contactați 

Apasati pentru a deschide pagina de webcast