Acasă Dzogchen Webcast

Webcast - Învăţături Online

Webcast

Transmisiunile WEB ale învățăturilor Dzogchen de la Chögyal Namkhai Norbu Rinpoche sunt o oportunitate unică de a primi învățături în timp real de la Maestru, care se află în acel moment în altă parte a lumii.

Chögyal Namkhai Norbu călătorește la invitațiile discipolilor săi în toată lumea și transmite învățături în diferite tări ale lumii. Dar, nu toti cei interesați în aceste învățături au posibilitatea de a participa la seminare atât de des cât doresc. Din acest motiv în anul 2004 Khyentse Yeshi Namkhai și Institutul Shang-Shung au organizat un sistem mondial de transmiteri-web ale învățăturilor, pentru a oferi posibilitatea de a le primi tuturor celor interesați, independent de locul în care se află. Astăzi aproape fiecare retragere Dzogcen a lui Chögyal Namkhai Norbu este transmisă prin internet, dând tuturor celor interesați posibilitatea să îl vadă și să îl audă. O constantă în webcast o constituie transmiterea mondială de Guru Yoga, care are loc de trei ori pe an.

Transmisiunile Web audio-vizuale ale învățăturilor sunt de două tipuri: închise și deschise. Transmisiunile deschise sunt fără restricții: oricine dorește să asculte învățături Dzogchen poate accesa aceste transmisiuni, care de obicei oferă o imagine generală asupra principiilor și aspectelor de bază ale învățăturii Dzogchen. Acces la transmisiunile închise pot avea numai membrii Comunității Dzogchen.

Chögyal Namkhai Norbu Rinpoche susține învățăturile în limba engleză, fiind tradus simultan în diferite limbi: rusă, franceză, spaniolă, italiană, maghiară, cehă și chineză, iar cand transmiterea are loc din România și în limba română. Puteți asculta atât stream-ul audio original, fără traducere, cât și cu traducere de înaltă calitate.

Informații despre următorul webcast puteți afla din programul Maestrului, iar amanuntele despre conectarea la webcast le puteți găsi aici.

Deschide pagina webcastului