Yoga Tibetană a Mișcării la Merigar East, sesiunea 2

A doua parte a cursului de Yantra Yoga pentru incepatori cuprinde seria celor 8 Miscari sau Lung Sang, in care care fiecare exercitiu se focalizeaza pe un aspect al respiratiei si al retinerii aerului. De asemenea, datorita pranayamei respiratiei ritmice, invatam sa ne coordonam fluxul respiratiei si sa generam o stare calma a mintii.

Yantra Yoga coordonează mișcarea și respirația pentru a ne relaxa corpul, mintea și pentru a atinge o stare autentică de relaxare. Poate fi aplicat cu diferite nivele de dificultate, de la a practica așezat pe un scaun până la posturi mai dificile. 

Acest curs (online sau offline) este pentru începători, vom învăța să fim conștienți de mișcare și de respirație, precum și să le facem să lucreze împreuna și să se susțină. Poți participa gratis la o primă sesiune de 2 ore!

Cursul va fi în limba română sau engleză, în funcție de nevoile participanților. Curs aprobat și susținut de Ati Yoga Foundation.

 

Agendas (Bucharest Time)

9:00 - 11:00

Explicație și practica de Yantra Yoga

17:00 - 19:00

Explicație și practica de Yantra Yoga

Instructors

Oana Marcu

[RO] Este instructoare de nivelul 1 de Yantra Yoga din 2016, de metoda Respira pentru o respiratie armonioasa, si de aerial yoga. Este psiholog si antropolog, are experienta indelungata in predare si in munca cu oamenii deoarece a lucrat ca cercetător în mediul academic. A predat Yantra Yoga in diferite locatii, mai ales în Italia, dar și în România, ocazional în UK și în Spania. Este pasionata de dansul suspendat (aerial silks și hamac). După mulți ani în care a trăit în Italia, a revenit în România și este unul dintre instructorii rezidenți la Merigar East.

[EN] She is 1st level instructor of Yantra Yoga since 2016 and authorised instructor of Respira method for a harmonious breathing. She is a psychologist and anthropologist and has extensive experience in teaching and research with people, gained as an academic researcher. She taught Yantra Yoga in various locations, mainly in Italy but also in Romania and occasionally in the UK and Spain. She also teaches aerial yoga and is passionate of aerial arts. After many years lived in Italy, she returned to her home country Romania, and she is now one of the resident Yantra Yoga instructors at Merigar East.

Event Properties

Event Start Date 16-10-2021 09:00
Event End Date 17-10-2021 19:00
Registration Start Date 29-08-2021
Registered 3
Cut off date 17-10-2021 18:00
Rec. Donation 30.00€
Location Merigar East
Categories Workshop
We are no longer accepting registration for this event

Contact Info