me_new.jpg
  Acasă Merigar Est Informaţii Utile Cazare

Cazaree în vecinătatea Merigar Est

Camere de închiriat in comuna 23 August

Cea mai la indemina modalitate de cazare este închirierea unor camere la gazda în comuna 23 August. Comuna nu face parte din peisajul tipic al vecinatatii turistice cu multe hoteluri si pensiuni, în schimb va puteti caza în casele satenilor.

Pretul unei camere variaza în functie de conditiile oferite de gazde (de regula între 10 si 20 €/camera/zi). Pentru a inchiria un loc de cazare in sat vizitati aceasta pagina

Posibilitați de cazare la hotelurile și pensiunile de pe litoral

Puteti sa faceti rezervari la hotelurile sau pensiunile de pe litoral, pe site-urile: Plaja.RO, LitoralulRomanesc.RO, Laguna-Tour.RO sau pur si simplu puteti cauta pe internet sub numele “Litoral Romania”.

Pe site-ul LitoralInfo.RO puteti gasi informatii suplimentare despre posibilitatile de cazare pe litoralul românesc.

Unul din cele mai apropiate de Merigar East hotel este Hotel Banat

Costul unei camere duble este de pana la 70 Ron. Administratia hotelului ne-e promis ca sunt gata sa ne asigure cu un numar necesar de camere. Pentru aceasta suntem rugati sa-i anuntam din timp.

Posibilitați de cazare în camping

De obicei în ultima săptămână a lunii mai primăvara este pe sfârşite, totuşi vremea este încă instabilă. Deşi camparea în perimetrul Garului este posibilă, fiţi pregătiţi pentru nopţi reci (aprox. 10-15°C) şi furtuni puternice însoţite de precipitaţii abundente care pot transforma zona campingului într-un lac de noroi.

Cu toate acestea, infrastructura de bază a campingului va fi disponibilă pentru un număr limitat de karmayoghini(e) care acţionează dincolo de speranţă şi teamă.
Punem la dispoziţie o bucătărie de vară cu aragaz, rezerve de apă potabilă, 2 băi cu duş şi toaletă, oferim deasemenea şi vase, tacâmuri ş.a. necesare preparării mâncării. Doritorii trebuie să-şi aducă cortul(asiguraţi-vă că este cu adevărat impermeabil), sac de dormit, saltea şi echipament de camping. Taxa pe care o percepem pentru campare este de 5 euro pe zi. Pentru detalii vă rugăm contactaţi geko-ul.
Căutăm soluţii de cazare accesibile ca preţ în vecinătate.

In statiunea Jupiter – la 6 km distanta de Gar - gasiti campingul Zodiac. Detalii suplimentare la: Camping Zodiac